Euronet News Hub

Vijesti, mišljenja i ažuriranja
5 pogrešaka koje možete napraviti prilikom korištenja bankomata!
Ostanite sigurni u bankomatu s ovih 5 savjeta. Čak i uz razvoj tehnologije, svatko koristi bankomate, oni su brzi i praktični. Međutim, postoji nekoliko pogrešaka koje možete napraviti prilikom korištenja bankomata. Tako ćemo vas naučiti…
Pročitajte više
Učitajte više vijesti s bloga

Često postavljana pitanja

Euronet prima sljedeće brandove kartica u Hrvatskoj: sve VISA kartice, uključujući VPay, PLUS, Electron, sve MasterCard kartice uključujući Maestro i Cirrus, JCB, CUP/UPI (China Union Pay).
Klijenti su podložni politici naplate svoje banke za uporabu bilo kojeg bankomata koji nije iz mreže bankomata te banke. To uključuje Euronet bankomate.
Ograničenje iznosa koji se mogu podići dnevno ili ograničenje broja dnevnih transakcija na bankomatima i POS uređajima određuje svaka banka, ne Euronet. Može se razlikovati ovisno o porijeklu i vrsti kartice. Vaš pružatelj platnih kartica moći će vam reći više o tome.
Euronet. Ako postoji bilo kakav problem s bankomatom molimo vas da odmah kontaktirate tim korisničke podrške Euroneta i oni će poduzeti potrebne korake da poprave bankomat što je moguće prije.
Bankomat obično zadrži karticu na zahtjev banke koja je izdala predmetnu karticu ili zbog greške vlasnika kartice (npr. vlasnik kartice nije uzeo karticu u dozvoljenom vremenu te je ista zadržana iz sigurnosnih razloga). Nažalost, Euronet ne može vratiti zadržane kartice vlasniku kartice, jer smo obvezani poštivati pravila izdavatelja kartica i pravila s obzirom na vrste kartice koja utvrđuju postupke zadržavanja/uništavanja kartice. Molimo vas odmah kontaktirajte korisničku podršku Euroneta i vašu banku za daljnje upute.
Molimo, kontaktirajte Euronetov tim za korisničku podršku i svoju banku kako biste ih obavijestili o incidentu. Euronet i vaša banka će surađivati da bi ispravili problem.
Prikaži sva često postavljana pitanja

Sigurnost na bankomatima

Osiguravamo sigurnost i siguran pristup gotovini putem našim bankomata, ali želimo da se vi osjećate sigurno i zaštićeno kada rabite naše bankomate. Preporučujemo sljedeće:
Prije uporabe bankomata, uvijek provjerite nalaze li se kakvi neobični predmeti na bankomatu ili je isti oštećen (npr. nešto se nalazi na čitaću kartice)! Ako uočite bilo što neobično na bankomatu ili bankomat prikazuje poruku greške - nemojte ga rabiti.
Na bankomatu stojite tako da nitko ne može vidjeti vaš PIN ili koliko novca ste podigli. Preporučujemo vam sakriti PIN rukom prilikom unosa, a prije nego podignete novac i karticu provjerite nalazi li se tko odmah iza vas.
Nikada nemojte davati nikakve informacije nepoznatima, posebno ne one o kartici, broju računa ili PIN-u, čak niti ako vam kažu da rade za banku. Uvijek izravno kontaktirajte svoju banku ili Euronet!
Prikaži sve sigurnosne stavke za bankomat

Kontaktirajte nasSlanjem ovog obrasca potvrđujem da sam pročitao/la Politika zaštite privatnosti
*Obvezna polja