Smanjite operativne troškove bankomata u vašoj mreži
Smanjite operativne troškove bankomata u vašoj mreži
Instalirajte bankomat u Vašem lokalu/trgovini
Instalirajte bankomat u Vašem lokalu/trgovini
Povećajte vaše prihode uz pomoć bankomata
Povećajte vaše prihode uz pomoć bankomata

O nama

Mi pokrećemo plaćanja koja spajaju tvrtke i potrošače

Od 1994. Euronet EFT pruža neovisno upravljane bankomate diljem svijeta. Od prvog bankomata u Mađarskoj narasli smo, razvili se i proširili našu ponudu bankomata i mogućnosti plaćanja na Europu, Aziju i Ameriku. Danas upravljamo imovinom od preko 50.000 bankomata koji milijunima klijenata svake godine pružaju pristup gotovini. Naš raznoliki portfelj bankomata omogućuje nam pružanje prijeko potrebnog pristupa gotovini i uslugama za širok raspon tvrtki i potrošača, uključujući ruralne i udaljene zajednice.

Zbog našeg jedinstvenog odnosa Euronet EFT ima pristup globalnoj mreži plaćanja Euronet Worldwide i njihovoj najsuvremenijoj REN tehnologiji. Tako možemo ponuditi prilagođene i inovativne usluge koje donose fizičke i digitalne mogućnosti plaćanja na naše bankomate, uključujući podizanje gotovine bez kartica, polog gotovine, plaćanja QR kodom/barkodom, prijenose novca, digitalne darovne kartice, zajedno s izdavanjem više valuta i uslugama dinamičke konverzije valuta. Ove usluge variraju ovisno o zemlji i sporazumima s relevantnim regulatornim tijelima.

Također surađujemo s bankama i financijskim institucijama koje žele upravljati svojim mrežama bankomata, ali i proširiti se s više pristupnih točaka korisnika nudeći našu jedinstvenu tehnologiju i rješenje ATM-as-a-Service.

Svjetska obitelj Euronet


Euronet Worldwide vodeći je u industriji u obradi sigurnih transakcija i razvoju vodećih tehnologija plaćanja. Naše višestruke svjetske mreže obrađuju milijarde transakcija svake godine.
PRIOPĆENJA ZA TISAK

Ria Money Transfer (“Ria”) je globalni lider u industriji prijenosa novca, koji nudi svoje usluge na više od 507.000 lokacija u više od 160 zemalja. Uz usluge prijenosa novca, Ria nudi unovčavanje čekova, plaćanje računa, mjenjačnicu i digitalni prepaid sadržaj na odabranim tržištima.
FACEBOOK | TWITTER

epay je globalni pružatelj prepaid proizvoda i distribucijska mreža s maloprodajnom mrežom od približno 739.000 prodajnih mjesta na približno 325.000 maloprodajnih mjesta na svijetu. epay je na samom vrhu inovacija u rješenjima za elektroničko plaćanje, maloprodajnim sustavima za naplatu gotovine.

Xe nudi sveobuhvatna rješenja za međunarodni prijenos novca i upravljanje valutnim rizikom (hedging). Njihov tim stručnjaka za devizne poslove radi s tvrtkama svih veličina u Velikoj Britaniji kako bi one poboljšale svoje devizne rezultate.
BLOG

Dolphin Debit Access pruža financijskim institucijama učinkovitiju alternativu unutarnjem upravljanju bankomatima. Pružaju potpune, bezbrižne mrežne usluge bankomata koje pokrivaju svaki aspekt upravljanja bankomatima, od pripreme mjesta i nabave opreme do ažuriranja sustava i upravljanja gotovinom.

Euronet Merchant Services pruža priliku svojim klijentima ponuditi specijalizirani raspon inovativnih usluga uključujući prihvaćanje kartica, DCC rješenja i povrat poreza. Imaju opsežan portfelj klijenata u rasponu od hotela s 5 zvjezdica u Londonu do vodećih svjetskih brendova odjeće i nakita.

Pure Commerce dio je grupe tvrtki Euronet Worldwide Inc i vodeći je dobavljač fintech rješenja za bankarstvo i trgovačke partnere na globalnoj razini. Specijalizirani su za rješenja za plaćanje valuta i više valuta, kao i za omnikanalne integracije trgovaca.

Innova Taxfree je tvrtka specijalizirana za povrat PDV-a stranim turistima. Innova je prisutna u velikim europskim zemljama, nudeći neoporezive, marketinške i komunikacijske usluge. Njihove usluge brendovima i trgovcima nude potpuno besplatno sve administrativne i računovodstvene postupke vezane uz povrat PDV-a.
VIJESTI

Karijera u Euronet EFT-u

Rad u Euronet EFT-u ne nudi samo posao, on nudi karijeru kod globalnog pružatelja usluga plaćanja koji ljude stavlja u srce svog poslovanja. Želite li se pridružiti timu profesionalaca koji milijunima ljudi pružaju rješenja bankomata 365 dana u godini?

Jeste li spremni svojom stručnošću pridonijeti poslovanju koje je izgrađeno na poduzetničkom duhu i gdje svi pridonose njegovom uspjehu? Ako je odgovor potvrdan, onda želimo čuti od vas!

Kliknite donji gumb za više informacija o mogućnostima karijere u Euronet EFT-u.

Kontaktirajte nas
Besplatni telefon

Traži