Smanjite operativne troškove bankomata u vašoj mreži
Smanjite operativne troškove bankomata u vašoj mreži
Instalirajte bankomat u Vašem lokalu/trgovini
Instalirajte bankomat u Vašem lokalu/trgovini
Povećajte vaše prihode uz pomoć bankomata
Povećajte vaše prihode uz pomoć bankomata

Bankomat rješenja za svakoga

Euronet EFT ATM rješenja osmišljena su za opsluživanje širokog spektra poslovnih sektora i razvijena kako bi se uklopila u vaše poslovno okruženje uslužujući vas i potrebe vaših kupaca za gotovinom.

Kao trgovac koji drži Euronet EFT bankomat, dobit ćete besprijekorno iskustvo u kojem ćemo preuzeti odgovornost za:

Bankomati koje nudimo dizajnirani su za rad s velikim ili malim poduzećima, a bez obzira na vrstu bankomata koji vam se nudi, on dolazi s najnovijom tehnologijom, najnovijim softverom i vodećom funkcionalnošću u industriji, kao što su čitači DIP kartica (zaštita od zarobljenih kartica) i beskontaktni potencijal.

Naše bankomate možete pronaći u raznim komercijalnim sektorima, od malih i srednjih trgovaca do velikih trgovačkih lanaca; u trgovačkim centrima, supermarketima, hotelima, turističkim središtima kao što su zračne luke, željezničke stanice i luke. Također poslujemo u gradskim središtima i surađujemo s lokalnim općinama na pružanju usluga bankomata na udaljenijim i ruralnim mjestima gdje banke ukidaju ili zatvaraju svoje poslovanje.

BANKE

Uz našu ponudu „ATM-as-a-Service“, nudimo bankama i financijskim institucijama (FI) rješenje za korištenje naše tehnologije kao sredstva za unaprjeđenje poslovanja

GOSTOPRIMSTVO I SLOBODNO VRIJEME

Budući da nudimo pristup gotovini na licu mjesta, vaši klijenti će vjerojatno ostati dulje i iskoristiti sve što nudite.

ZRAČNE LUKE I PUTNIČKA SREDIŠTA

Naše usluge bankomata na licu mjesta uključuju izdavanje više valuta, dinamičku pretvorbu valuta, podizanje bez kartica, oglašavanje na bankomatima i još mnogo toga.

MALOPRODAJA

Naša rješenja za bankomate razvijena su za rad za sve trgovce… male ili srednje ili velike lance s više lokacija.

Kontaktirajte nas
Besplatni telefon

Traži