Smanjite operativne troškove bankomata u vašoj mreži
Smanjite operativne troškove bankomata u vašoj mreži
Instalirajte bankomat u Vašem lokalu/trgovini
Instalirajte bankomat u Vašem lokalu/trgovini
Povećajte vaše prihode uz pomoć bankomata
Povećajte vaše prihode uz pomoć bankomata

Općine

Nudi pogodan i siguran pristup gotovini svim građanima

Pristup gotovini vrijedna je usluga koja pomaže rastu gospodarstva, a mi vjerujemo da bi svima uvijek trebalo ponuditi izbor kod plaćanja. Danas banke povlače svoje usluge poslovnica i bankomata više nego ikad, pa je naš cilj podržati lokalne i ruralne zajednice kako bi osigurali siguran i praktičan pristup gotovini za svakog pojedinog stanovnika ili posjetitelja.

S našim programom “Bomomati u zajednici” smanjujemo potrebu da ruralne zajednice putuju u veće gradove i mjesta pružajući vrijednu gotovinsku uslugu, u središtu vaše zajednice.

Nadalje, prilagođavamo dizajn naših bankomata kako bismo poštivali ekološko i kulturno naslijeđe gradova i zajednica koje su nam domaćini, a radili smo s lokalnim općinama, odjelima za baštinu i lokalnim umjetnicima kako bi bankomat postao ne samo ključna značajka, već i umjetničko djelo! Želimo da se naši bankomati ističu iz svih pravih razloga. U područjima od povijesne važnosti, naporno ćemo raditi s općinama i nadležnim uredima kako bismo osigurali da je bankomat ne samo instaliran s poštovanjem prema lokaciji, već ćemo, ako se bankomat ukloni, vratiti lokaciju u izvorno stanje.

Prednosti za općinu:

Naši građani cijene nesmetano funkcioniranje ove usluge i naknade za isplate koje su u potpunosti usporedive sa svim drugim bankomatima na tržištu.

Mayor OF Becov u Mostu

TRGOVAC

Naša rješenja za bankomate razvijena su za rad za mnoge tvrtke… male, srednje ili velike lance s više lokacija

BANKE

Uz našu ponudu „ATM-as-a-Service“, nudimo bankama i financijskim institucijama (FI) rješenje za korištenje naše tehnologije kao sredstva za unaprjeđenje poslovanja

PROIZVODI

Naši prodajni stručnjaci surađivat će s vama kako bi pronašli najbolje rješenje za vaše poslovanjeu našoj raznolikoj paleti usluga.

Kontaktirajte nas
Besplatni telefon

Traži