Euronet Bankarska Rješenja

Euronet Bankarska Rješenja

Euronet Bankarska Rješenja koristi svoju najsuvremeniju platformu za plaćanje na novokupljenim bankomatima Bank of Ireland izvan podružnica banke.

Kako ostavljamo 2020. godinu iza sebe i upuštamo se u još jednu novu godinu, pred nama je mnoštvo uzbudljivih planova koji će pomoći proširiti naše poslovanje i podržati ljude i zajednice širom svijeta. Ovo je blog o mogućnosti koju Euronet Bankarska Rješenja može pružiti bankama.

U nedavnom priopćenju za tisak, Euronet Worldwide najavio je kupnju 700 bankomata od Bank of Ireland u Republici Irskoj. Ovaj prijenos vlasništva planira se izvesti do kraja veljače 2021. godine.

Prema uvjetima sporazuma, stečenih 700 bankomata postat će Euronetova odgovornost. Zatim ćemo ih migrirati i integrirati s našom već uspostavljenom bankomatskom mrežom u zemlji. Bank of Ireland i dalje će posjedovati i upravljati s više od 750 bankomata širom Irske.

Euronetov REV Payments Cloud za upravljanje rastućom mrežom bankomata

Kao inovator u plaćanju, centralno ćemo upravljati bankomatima koristeći korporacijske platforme i infrastrukturu REV® Payments Cloud tvrtke.

REV® dio je Euronetovog vrhunskog REN ™ sustava, koji pruža naprednu obradu plaćanja i usluge. I REN i REV uključuju najnovije inovacije u plaćanju istovremeno pružajući pristup fintech proizvodima i uslugama, premošćujući jaz između digitalnih i fizičkih transakcija. S Euronetovim višekanalnim proizvodima i uslugama, zajedno s brzo rastućom alternativnom globalnom sposobnošću isplate, REV® Payments Cloud pružit će neviđen izbor potrošačima.

Ova migracija na REV® platformu omogućuje Euronetu da nudi usluge koje proširuju funkcionalnost bankomata. To uključuje puni lanac vrijednosti poslovanja bankomata koji udovoljava najvišim standardima sigurnosti i dostupnosti. Nadalje, Euronet može ponuditi mnoštvo novih usluga kao što su:

• Novčani depoziti

• Izdavanje više valuta

• Beskontaktne transakcije

• Gotovinske transakcije bez kartica

• Novčani prijenosi

Sve je omogućeno putem REV-a za poboljšanje funkcionalnosti i vrijednosnog potencijala Euronetove globalne mreže bankomata. Svim tim novim proizvodima upravljat će se uz potporu Euronetovih globalnih centara. To ne samo da osigurava operativnu izvrsnost, već podržava usluge s dodanom vrijednošću za kupca.

Euronet Bankarska Rješenja, budući partner…

Sporazum s Bank of Ireland samo je dio naše rastuće strategije pružanja potpore bankama diljem svijeta nudeći kupnju bankomata koji im nude manju proviziju. Time ćemo osigurati da zadržimo mogućnost pristupa gotovini krajnjim potrošačima i uklonimo mogućnost nestanka gotovine.

“Uzbuđeni smo što ćemo dodatno povećati svoju neovisnu mrežu bankomata u Irskoj, kupnjom flote bankomata Bank of Ireland”, rekao je Marek Szafirski, izvršni direktor, Financijske institucije, rješenja i tehnologija, EFT Europe. „Ovo u zaključku dokazuje našu strategiju da budemo katalizator konsolidacije posjeda bankomata s našom proširenom globalnom prisutnošću. Imamo tehnologiju, resurse i znanje koji nas stavlja u prvi plan inovacija plaćanja. Te su ponude dostupne bankama koje se žele natjecati u novim izazovnim tržišnim uvjetima. “

Slijedom toga, za više informacija o našem najmodernijem rješenju za obradu plaćanja ili ako razmišljate o konsolidaciji dijela ili cijele svoje bankomatske mreže, obratite nam se izravno. Dopustite nam da vam pružimo rješenja za outsourcing koja će ne samo poboljšati vašu imovinu i usluge bankomata za vaše kupce, već smanjiti vaše troškove i preusmjeriti vaš resurs.

Također možete provjeriti stranicu s našim rješenjima na kojoj spominjemo našu inicijativu za outsourcing banaka. www.euronetatms.com/atm-solutions/bank-outsourcing

Obratite nam se ako ste zainteresirani za Euronet Bankarska Sješenja. https://www.euronetatms.hr/kontaktirajte-nas/

Kontaktirajte nas
Besplatni telefon

Traži