Smanjite operativne troškove bankomata u vašoj mreži
Smanjite operativne troškove bankomata u vašoj mreži
Instalirajte bankomat u Vašem lokalu/trgovini
Instalirajte bankomat u Vašem lokalu/trgovini
Povećajte vaše prihode uz pomoć bankomata
Povećajte vaše prihode uz pomoć bankomata

Maloprodaja

Svima je potrebna gotovina… neka vaša tvrtka bude središnja točka

Jeste li znali da je gotovina još uvijek glavni izbor plaćanja? Danas se potrošači oslanjaju isključivo na bankomate kako bi zadovoljili svoje potrebe za gotovinom. Tehnologija je evoluirala na takav način da je bankomat sada više od automata i redefinira cijelo tržište. Euronet EFT vam pruža priliku da iskoristite mogućnosti koje nudi ovo novo okruženje.

Naša bankomatska rješenja razvijena su za rad za sve trgovce… male ili srednje ili velike lance s više lokacija.

Naše bankomate možete pronaći u suvenirnicama, kioscima, supermarketima, trgovinama, ljekarnama, trgovačkim centrima i na još mnogo mjesta.

MALI I SREDNJI TRGOVCI

Ponudite dodatne usluge svojim klijentima

Mali i srednji trgovci svakodnevno su svjedoci popularnosti gotovine jer je njihovi kupci kontinuirano upotrebljavaju. Pogotovo se manje kupnje još uvijek uglavnom obavljaju u gotovini. Ovi bankomati kupcima nude vrijedan pristup gotovini i potiču nove potrošače da uđu u vaš dućan, povećavajući tako promet.

Uz malu površinu, naši bankomati maksimiziraju svaki centimetar poslovnog prostora. Naša rješenja fasadnih bankomata, unutrašnjih bankomata ili vanjskih bankomata bit će individualno prilagođena vašem prostoru, ograničenjima i zahtjevima, koristeći najnoviju tehnologiju i sigurnosne značajke koje jamče ugodno korisničko iskustvo, dok se pridržavaju strogih standarda.

Prednosti za trgovca:

Utvrdili smo da su profesionalni, učinkoviti i pouzdani te ih rado preporučujemo!

Alan Murphy, MD at Garden Events Ltd.

VELIKI TRGOVCI I LANCI

Samouslužno bankarstvo u vašim prostorijama

Veliki trgovci s jednom ili više lokacija imaju koristi od instalacije bankomata u njihovu prostoru. Naša bankomatska rješenja nude pouzdan, praktičan i lak pristup gotovini u okruženju u kojem klijenti vjeruju – vašem. To će rezultirati povećanom prodajom i kupcima koji se vraćaju jer vjeruju vašem poslovanju i pruženim uslugama! Uz našu standardnu kompletnu ponudu za podizanje gotovine, vaši će se operativni troškovi upravljanja gotovinom smanjiti, omogućujući vašim zaposlenicima da se usredotoče na svoju primarnu funkciju – služenje vašim klijentima.

Prednosti za trgovca:

GOSTOPRIMSTVO I SLOBODNO VRIJEME

Budući da nudimo pristup gotovini na licu mjesta, vaši klijenti će vjerojatno ostati dulje i iskoristiti sve što nudite.

ZRAČNE LUKE I PUTNIČKA SREDIŠTA

Naše usluge bankomata na licu mjesta uključuju izdavanje više valuta, dinamičku pretvorbu valuta, podizanje bez kartica, oglašavanje na bankomatima i još mnogo toga.

PROIZVODI

Naši prodajni stručnjaci surađivat će s vama kako bi pronašli najbolje rješenje za vaše poslovanjeu našoj raznolikoj paleti usluga.

KONTAKT

Želite li saznati više? Ispunite naš online obrazac i javit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.

Kontaktirajte nas
Besplatni telefon

Traži